Ние сме млада компания, създадена от опитни професионалисти с над 20 години опит в производството на тестени изделия. Вложихме всички свои знания, майсторство и умения, за да създадем най-качествените, лесни за употреба и разнообразни видове точени кори. С нашите продукти искаме да превърнем готвенето в удоволствие. Знаем колко е важно за вас да приготвите най-вкусната баница, щрудел, баклава или хапки. Затова сме вложили цялото си майсторство, за  да Ви предложим точени кори, които Ви гарантират ВИНАГИ ОТЛИЧНА БАНИЦА, с която да зарадвате любимите хора.

За тези от Вас, които искат да приготвят класическа хрупкава, златиста и вкусна баница или хапки създадохме ФИНИ ТОЧЕНИ КОРИ. Еластични, гъвкави и лесни за употреба, с тях може да приготвяте баклави, щрудели, солени баници и халки с различни пълнежи – сладки и солени.

Ако търсите традиционна, ароматна и сочна баница, така както баба я приготвяше на село преди години, опитайте СЕЛСКИ КОРИ НА САЧ – произведени по уникална технология на изтегляне и последващо изпичане на чугунен сач.

За любителите на вкусни и здравословни продукти предлагаме ПЪЛНОЗЪРНЕСТИ ТОЧЕНИ КОРИ, съдържащи 100% пълнозърнесто брашно и пшенични трици, богати на фибри, с които може да приготвите всички любими рецепти с точени кори.

ТЕЛЕФОН: 0887 947048

ТЕЛ. НА ПОТРЕБИТЕЛЯ: 070011606

E-MAIL: OFFICE@GOLDENQUEEN.BG

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

СЕРТИФИКАТИ