Препоръки и съвети

Точените кори са един невероятно лесен за работа продукт. Независимо, че фините кори са много фини и тънки, с тях е изключително лесно да се работи, като се спазват няколко прости правила. Най-трудното, ако правите сами точени кори, е самото разточване. Затова  ние използваме новаторски технологии, с които да ви предложим лесен за работа продукт според вашите предпочитания – трънки и хрупкави фини точени кори, плътни и ароматни селски кори на сач и здравословни пълнозърнести точени кори.

Първо пригответе плънката и тогава отворете пакета с кори. Ако се забавите прекалено дълго и оставите непокрити корите, те изсъхват и стават чупливи. Ако искате да приготвите после навита баница, ще ви е по-трудно да навиете корите.

 

По време на работа също е препоръчително корите да са покрити с влажна кърпа или увити във фолио, за да не изсъхнат.

 

Плънката, която използвате за фините точени кори, не трябва да е много водна, защото така ще намалите хрупкавостта на точените кори. При  селските кори на сач и пълнозърнестите е необходимо да сложите 1/3 повече течност от обичайното, за да не стане баницата суха.

 

Печенето на специалитети с точени кори е сравнително кратко – не повече от 20-30 минути, а подходящата температура е между 160 -220 градуса. Фурната задължително трябва да е загрята предварително и не забравяйте, че всичко е относително и срокът за печене зависи от вида на плънката.

 

ТЕЛЕФОН: 0887 947048

ТЕЛ. НА ПОТРЕБИТЕЛЯ: 070011606

E-MAIL: OFFICE@GOLDENQUEEN.BG

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

СЕРТИФИКАТИ